Γεια σας! Με λένε Δήμητρα και ο δάσκαλος μου είναι ο κύριος Δημήτρης. Εγω είμαι 10 χρονών.Το χωριό μου είναι η Λεπτοκαρυά Πιερίας και το άλλο μου χωριό είναι το Δημητρίτσι Σερρών.Εγώ γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη.Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το γαλάζιο.Στον ελεύθερο μου χρόνο χορεύω,ανταλλάσω μηνύματα μέσω e-mail με τις φίλες μου και βλέπω τηλεόραση.Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Φυσική.
Δήμητρα Κ.


Γεια σας!Με λένε Ανθούλα και είμαι 10 χρονών.Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μένω στο Κορδελιό.Τον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να παίζω με τον αδερφό μου ή να ζωγραφίζω.Επίσης μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και να κάνω παρέα με τις φίλες μου!Η ομάδα μου είναι ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΡΑ!!!
ΑνθούλαΓεια σας είμαι ο κ. Δημήτρης, ναι εκείνος με τη σφυρίχτρα που δε φωνάζει ποτέ... Είμαι γεννημένος στη Γερμανία, η καταγωγή μου όμως είναι από τη Θράκη. Εκτός από τη δουλειά μου μού αρέσει να διαβάζω και να ασχολούμαι με τον Η/Υ. Το τι ομάδα είμαι δεν κάνει να το πω. Πάντως έχει σχέση με ένα δικέφαλο ¨πουλάκι¨ ασπρόμαυρου χρώματος...
κ.Δημήτρης

Γεια σας με λένε Ηρακλή( όχι ο ήρωας) και είμε ένας παλιός μαθητής του κ.Δημήτρη. Φοιτώ στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθεριού Κορδελιού-Ευόσμου.Δύστυχως, έχω έναν αδελφό που συνέχεια με κοροϊδεύει επειδή είμαι μικρότερος από αυτόν. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο,Η/Υ,PlayStation 3 (Pro 2010) και να κάνω skateboard. Γεννήθηκα το 1999 στην Θεσσαλονίκη. Οι ρίζες μου είναι από την Θράκη και την Μικρά Ασία. Όσο για την ομάδα ειμαι ΠΑΟΚΑΡΑ. Ακόμη αγωνίζομαι στην ομάδα Οδυσσέας Κορδελιού.
Ηρακλής K.

Γεια σας με λένε Αγγελική είμαι 10 ετών και είμαι μαθήτρια της Ε1,του 8ου Δημοτικού σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού.Δάσκαλός μου είναι ο κ.Δημήτρης (αυτός με τη σφυρίχτρα...που δεν φωνάζει ποτέ...) Μου αρέσει να κάνω ποδήλατο,να βλέπω ταινίες με τη μικρότερη αδερφή μου και να ασχολούμαι με τον Η/Υ.Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή μου ειναι το Κιλκίς,οπου βρίσκεται το χωριό μου και πηγαίνω συχνά.
Αγγελική Μ.

Γεια σας παιδιά. Με λένε Αντώνη και είμαι 11 χρονών. Μου αρέσει το σχολείο. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι τα Μαθηματικά (που δεν αρέσουν σε κανέναν). Ασχολούμε αρκετές ώρες με τον Η/Υ. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και η αγαπημένη μου ομάδα είναι ηΑΡΙΑΝΑΡΑ (για όσους αναρωτιούνται..). Επίσης έχω μία δίδυμη αδερφή, την Χρύσα που της αρέσει ο χορός και αλλά κοριτσίστικα χαζά πράγματα.
Αντώνης Χ.

Γεια σε όλους!Με λένε Χρύσα και είμαι 11 χρονών.Tο αγαπημένο μου μάθημα είναι η Ιστορία και η γυμναστική.Ασχολούμε με τον χορό,τους υπολογιστές και γενικός με τον αθλητισμό.Επίσης είμαι Παοκάρα!
Χρύσα Χ.

Γεια σας με λένε Ελισάβετ και είμαι 11 χρονών.Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα μαθηματικά,η ιστορία και η γυμναστική.Στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω με τον Η/Υ η κάνω ποδήλατο.Η δασκάλα μου ειναι η κ.Ευδοξία !!! Και πάω στο ΣΤ'3 .Επίσης είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Ελισάβετ Π.

Γεια σας είμαι η Ιωάννα.Είμαι 10 ετών και είμαι η φετινή μαθήτρια του κύριου Δημήτρη.Παίζω ποδόσφαιρο στη Δόξα Ελπίδας Ευόσμου και είμαι Μπαρτσελόνα . Επίσης με αρέσει να χορεύω.Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Ιστορία και η Φυσική.Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο.Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω χωριό.
ΙΩΑΝΝΑ Κ.

Γεια σας παιδιά. Είμαι η κ. Ευδοξία. Μετά τον κ. Δημήτρη έρχομαι δεύτερη στο σφύριγμα στην αυλή. Είμαι δεύτερη χρονιά στο σχολείο σας και έχω το Στ3. Χαίρομαι πολύ που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία. Όταν ... έχω ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να περπατάω, να πηγαίνω βόλτες με τα παιδάκια μου και φυσικά να ασχολούμαι κι εγώ με τον υπολογιστή!
κ. Ευδοξία

Γεία σε όλους!!! Με λένε Κατερίνα και είμαι 11 χρονών.Η ασχολεία μου μαζί με τις 4 κολλητές μου ειναι ο χορός.Στον ελεύθερο μου χρόνο χαζεύω στην ΤV ή μιλάω στο chat με τις κολλητούλες μου. Απο ομάδα επίσης ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑ.

Γεια σας το όνομά μου είναι Παναγιώτα.Είμαι 10 ετών και ο δάσκαλός μου είναι ο κύριος Δημήτρης.Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Φυσική και η Ιστορία.Στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω με τις φίλες μου ή παίζω επιτραπέζια με τους γονείς μου.Επίσης είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Κ.

Γεια σας! Λέγομαι Κλειώ και είμαι 11 χρονών.Η δασκάλα μου είναι η καταπληκτίκη και πολυάσχολη κ.Ευδοξία. Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω και να παίζω πιάνο γι'αυτό και άλλωστε πηγαίνω 4 χρόνια. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω πιάνο, να σερφάρω στο διαδίκτυο και πολλά άλλα. Επίσης λατρεύω τις ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ και να μου τις κάνουν και να τις κάνω!!! Μου αρέσουν όλα σχεδόν τα μαθήματα. Και φυσικά τι αλλο μπορούσα να είμαι... ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Κλειώ

Γεια σας λέγομαι Θεόδωρος και είμαι παλιός μαθητής του Κύριου Δημήτρη {2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ} και συμμαθητής του Ηρακλή. Μου αρέσει ο προγραμματισμός και συγκεκριμένα ο χώρος του gaming (φτιάχνω patchακια στο counter). Για την ομάδα δεν με ενδιαφέρει πλέον γιατί υπάρχουν πιο ωραία πράγματα από το ποδόσφαιρο όπως η τεχνολογία. Στον ελεύθερο χρόνο μου μερικές φορές κάθομαι με τον πατέρα μου και μου "διδάσκει" πως να συναρμολογώ Η/Υ και LAPTOPS ή κν διάφορα. Εγώ μάλλον δεν είμαι κανένας από αυτούς που τους άρεσουν τα μαθήματα. Και να μείνω στο γυμνάσιο δεν με ενδιαφέρει. Με το κύριο Αδάμ θα μάθετε εκπληκτικά πράγματα και εμείς περάσαμε τέλεια. Γεννήθηκα το 1999 και είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ από την Θράκη. Χαιρετώ ............
Θεόδωρος M.

Γεια σας με λένε Θεοδοσία και είμαι η μαθήτρια του Κύριου Δημήτρη. Είμαι 10 ετών . Γεννήθηκα στην θεσ/νικη.Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να μιλάω στο Facebook με την συμαθήτρια μου την Μαρίνα, ή μερικές φορές πάω με την οικογένεια μου στην νονά του αδελφού μου. Επίσης θέλω να πω ότι με τον Κύριο Δημήτρη περνάμε τέλεια!!! Θέλω να πω επίσης ότι ασχολούμαι πάρα πολύ με τους Η/Υ!!!
Θεοδοσιά Γ.

Γειά σας ! με λένε Αγγελική και είμαι μαθήτρια του κ.Δημήτρη.Είμαι 11 ετών. Είμαι γεννημένη στην Θεσ/νίκη ....... Μου αρέσει πολύ να ασχολούμε με τον Η/Υ να παίζω επιτραπέζια και να βγαίνω βόλτες με τους φίλους μου ... Με τον κύριο Δημήτρη περνάμε τέλεια ... Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι η φυσική και η γλώσσα όσο για την ομάδα είμαι ΠΑΟΚ.
Αγγελική.Γ

Γειά σας! Με λένε Ταμάρα και θα γίνω 11 χρονών τον Δεκέμβριο. Πάω στην Στ'3.Είμαι μαθήτρια της καταπληκτικής,πανέμορφης και έξυπνης δασκάλας της κα.Ευδοξίας. Στον ελεύθερό μου χρόνο παίζω Η/Υ και παίζω με τις φίλες μου. Μου αρέσει να ζωγραφίζω (αλλά δεν είμαι πολύ καλή σε αυτό) και να χορεύω. Από μαθήματα μου αρέσει τα Μαθηματικά (τα λατρεύω) και η Ιστορία. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κοραλί. Αγαπώ Θεσσαλονίκη! Και κάτι ακόμα ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!
Ταμάρα Π.