Η έκθεση της ομάδας Α του ΣΤ3

Καθώς ο επισκέπτης του ξενώνα ανεβαίνει από την πέτρινη σκάλα στον πάνω όροφο και ανοίγει την τελευταία πόρτα, έκπληκτος αντικρίζει μια μεγάλη βεράντα με πανέμορφη θέα. Το δάπεδο του είναι πλακόστρωτο ενώ ξεχωρίζουν τα σκαλιστά μασίφ κάγκελα. Στις άκρες τις υπάρχουν πολύχρωμα και φανταχτερά λουλούδια. Απέναντι ξεχωρίζει η μαγευτική θέα με τον καταγάλανο ουρανό. Φαίνεται το καταπράσινο δάσος με τα ψηλά βουνά και άλλα μικρά ξύλινα σπιτάκια. Ο επισκέπτης καθισμένος σε μια παλιά αρχοντική καρέκλα, μπορεί να απολαύσει το τοπίο.

ομάδα Α. 13/10/2011

Η έκθεση της ομάδας Γ του ΣΤ3.

Καθώς ο επισκέπτης του ξενώνα ανεβαίνει από την πέτρινη σκάλα στον πάνω όροφο και ανοίγει την τελευταία πόρτα,έκπληκτος αντικρίζει μια φωτεινή σοφίτα. Δεξιά του παραθύρου υπάρχει ένας μεγάλος καναπές και ένα μικρό ξύλινο τραπεζάκι.Σε κάθε γωνία του δωματίου υπάρχει και από μια αντίκα.Στο πάτωμα υπάρχει ένα εντυπωσιακό χαλί,επίσης υπάρχει και ένας ασημένιος πολυέλαιος .Βγαίνοντας στο μπαλκόνι αντικρίζεις ένα μαγευτικό χιονισμένο τοπίο που θυμίζει παραμύθι.Η διακόσμηση της σοφίτας δημιουργεί μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης στο χώρο.Η σοφίτα συνδέεται με ένα μικρό λουτρό.Ο χώρος αυτός μας μεταφέρει σε άλλη εποχή και δύσκολα μπορείς να τον ξεχάσεις!

ομάδα Γ. 13/10/2011

Η έκθεση της ομάδας εργασίας του ΣΤ΄3 δασκάλα:κ Ευδοξία

Καθώς ο επισκέπτης του ξενώνα ανεβαίνει άπο την πέτρινη σκάλα στον πάνω όροφο και ανοίγει την τελευταία πόρτα, έκπληκτος αντικρίζει ένα πανέμορφο και περιποιημένο λουτρό Στα δεξιά του εμφανίζεται μια μαρμάρινη,νεοκλασική μπανιέρα η οποία στηρίζεται σε τέσσερα μικρά, χρυσά ποδαράκια.Παραδίπλα υπάρχει ένας πορσελάνινος νυπτήρας με μια καταπληκτική μπρούντζινη βρύση.Όμως τη διαφορά κάνει ένα ξύλινο, σκαλιστό μπαούλο που μέσα του υπάρχουν είδη υγιειηνής.Με την άκρη του ματιού του μπορεί να αντικρίσει στο πάτωμα μερικα χρυσά και ασημένια ψηφιδωτά που σε μαγνιτίζουν με μια πρώτη ματιά.


Ομάδα Δ

13/10/2011